top of page

RECENT WEDDINGS & ADVENTURES

Yesyesyes! Het is zover!
 

Jullie mooie, liefdevolle dag komt eraan.

Gefeliciteerd met jullie liefde!!

Jullie hebben vast al een tijdje gefantaseerd over deze dag en dan mag je nú echt alles gaan plannen. De locatie, de taart, natuurlijk de jurk en uiteraard ook jullie fotograaf!

 

Want één ding is zeker.. na jullie grote dag wil je terug kunnen naar jullie bruiloft bubbel incl. alle emoties, mooie momenten en de sfeer van jullie dag. Laat het nou zo zijn dat fotografie daar de oplossing voor is :)

Als bruidsfotograaf leg ik jullie dag spontaan, creatief en eeuwig enthousiast vast! Ik heb een liefde voor natuur, mooie plekjes met romantisch lichtinval en voor verbinding. Verbinding die jullie hebben met alle dierbaren.

Ik beweeg mij gemakkelijk in gezelschap, ben gek op humor, ik hou van de liefde en neem mijzelf vooral niet té serieus. Ik voel de sfeer en emoties goed aan waardoor ik nog meer de verbinding kan opzoeken tijdens jullie bruiloft. Dit zorgt uiteraard voor die sfeervolle shots die helemaal thuis horen in een trouwreportage!

Dus.. ík hou van de liefde en fotografie, júllie vieren de liefde.. klinkt als een match!

Romantische, sfeervolle bruiloft van J&J

We beginnen de dag in het ouderlijke huis van J. Samen met haar ouders en zusje maakt zij zich klaar voor de bruiloft. Nadat de first look is geweest, rijden we naar het romantische plaatsje Thorn, Limburg. De mooie kerk, de schattige witte huisjes en de romantische steegjes missen we uiteraard niet tijdens de shoot.
Daarna rijden we door naar de trouw locatie, Kasteelhoeve de Grote Hegge. 


Het was een heerlijke, zonnige dag met lieve woorden en een geweldig gezelschap!

September, 2023

Bruiloft J&J - Kirsty Visser Fotografie-476.jpg
custom_logo_KIRSTY_VISSER-netherlands-qFwvpm-98collection-wedisson.jpg

Romantische ceremonie op Slot Zeist

Elkaar het "ja-woord" geven in de prachtige, romantische zaal op Slot Zeist. Deze geweldige locatie is sfeervol en heeft diverse mogelijkheden in en rondom de locatie voor jullie trouwshoot. 

En als mooie afsluiter mocht ik weer een award ontvangen voor dit prachtige beeld dat gemaakt is in Slot Zeist. 

April, 2023

Romantische, intieme bruiloft van R&G

Op een prachtige locatie in Oosterbeek vind je Tuin de Lage Oorsprong. Een groene oase met een romantische tuin en een lichte kas vol met witte bloemetjes. Een groen sprookje, alsof je een stukje Italië binnenstapt. Elk seizoen heeft op deze locatie zijn charmes, zo ook de herfst. 

November, 2022

Wedding Modern Chique - Kirsty Visser Fotografie-28.jpg
Bruiloft C&E SOCIALS - Kirsty Visser Fotografie-44.jpg

Liefdevolle bruiloft van C&E

In de make-up, jullie prachtige kleding aantrekken, de first look en alle gasten ontvangen in de tuin van het familie huis. Zo begon deze liefdevolle dag voor C&E.

Daarna er samen tussenuit glippen mét een toffe oldtimer voor een romantische trouwshoot op een prachtig stukje natuur. Even de rust opzoeken en genieten van elkaar voordat de ceremonie begint.

Augustus, 2022

Intieme bruiloft van M&B

In het favoriete trouwhotel Hoog Holten speelde de bruiloft af van M&B. Van het klaar maken, de ceremonie tot in de late uurtjes dansen. En als afsluiter nog een heerlijke overnachting voor alle gasten.

Wat een gezelligheid, humor en liefde was er op deze dag. En kijk eens naar de fluffy ringdrager, helemaal gewedlig!  

September, 2022

Bruiloft M&B - Kirsty Visser Fotografie-5.jpg
Bas & Esther - Kirsty Visser Fotografie-32.jpg

Romantische bruiloft in de buitenlucht

B&E gaven elkaar het ja-woord op één van de tofste trouwlocatie in Overijssel. Buitenplaats De Luwte. 

Uiteraard hebben we weer een romantische plek in de natuur opgezocht voor een trouwshoot, de heide gaf in deze periode een prachtige kleur en dus ook een warme sfeer in de foto's.

September, 2022

De bruiloft van M&L, so dreamy...

Wanneer je de poort binnenloopt op de pracht locatie Tuin de Lage Oorsprong, kan je eigenlijk alleen maar "wauwww" uitbrengen. Alsof je je waant in Italie, een groene oase aan de rand van het bos. De dromerige, romantische plekjes op het landgoed. Kortom; helemaal perfect voor een bruiloft en uiteraard ook als locatie voor jullie trouwshoot.  

November, 2022

Trendy Wedding M&L - Kirsty Visser Fotografie-25.jpg
Bruiloft W&C - Kirsty Visser Fotografie-37.jpg

Een bruiloft op het water

W&C trouwde op een hele bijzondere locatie. De oudste groenteveiling ter wereld; de Broekerveiling. Een bruiloft met veel water, bootjes en dus echt een unieke locatie! 

September, 2022

Mijn stijl

Mijn stijl omschrijft zich als romantisch, ongedwongen, chique, filmisch en een tikkeltje vintage. 

Ik probeer al die kleine, mooie momentjes te vangen. Die ene traan die moeders wegveegt, die liefdevolle knuffel na de ceremonie van jullie beste vrienden, het harde gelach tijdens een speech en nog veel meer van dit soort schitterende momentjes. Details die jullie reportage compleet maken en zorgen dat het verhaal van jullie bruiloft klopt.

Tijdens jullie trouwshoot probeer ik jullie zo min mogelijk te laten poseren. Ik hou van "echte" beelden en door middel van leuke opdrachtjes creëren we samen de spontane en echte momenten. Deze opdrachten zorgen voor o.a. schaterlachjes, liefdevolle blikken, heel veel fun en romantische beelden. Eigenlijk alles wat je graag wil terug zien in een trouwshoot!

 

Ik fotografeer op deze dag jullie verhaal, jullie liefde. Een tof landhuis, midden in een boomgaard of een magisch kasteel zijn altijd mooie trouwlocaties waar mijn fotografiehartje sneller van gaat kloppen. Een festival bruiloft of op een oude boerderij met dieren maak je mij ook heel gelukkig! En... laten we vooral niet de kortere en intieme bruiloften vergeten. Trouwen jullie in het stadhuis met een klein gezelschap of intiem met z'n tweetjes? Ook daar maak je mij heel blij mee!  

 

Kortom; eeuwig enthousiast en flexibel!

Wedding Modern Chique - Kirsty Visser Fotografie-82.jpg

Investering

Ik bied een basis pakket aan met een mogelijkheid tot uitbreiding. Iedereen heeft andere wensen, zo ook jullie als bruidspaar.

 

Geef vooral aan waar jullie behoefte aan hebben en wat ik voor jullie kan betekenen. Ook als jullie trouwen in een kleine, intieme setting. Bijvoorbeeld in het stadhuis of bij de gemeente. Ik kan mij voorstellen dat de basis van 6 uur dan teveel is!

Ik ben nieuwsgierig naar jullie mooie ideeën en samen komen we er vast en zeker uit!

 

Neem vrijblijvend contact op en laten we gezellig kennismaken! Tijdens onze kennismaking kunnen we alles bespreken.

Mijn basispakket bestaat uit het volgende: 

  • 6 uur fotografie

  • Mijn voorbereidingsuren, creativiteit, fotografie skills en nabewerkingsuren

  • Een prachtig luxe basisalbum van 20x20 met ongeveer 30 foto’s (upgrade is mogelijk)

  • De foto’s worden aangeleverd in een mooie online galerie. Deze kan je delen met al jullie gasten zodat iedereen kan nagenieten van jullie mooie dag

  • Een ruime preview met de eerste foto’s binnen enkele dagen na jullie trouwdag

  • Levertijd van de gehele galerie is 4 tot 7 weken

  • Incl. reiskosten binnen 30km van mijn woonplaats (postcode 3286), daarbuiten is het 0,60 cent per km

Optioneel: 15% korting op een loveshoot t.w.v. 225 euro (dit is ideaal om elkaar alvast beter te leren kennen en de foto’s kunnen jullie gebruiken voor de uitnodiging bijv.)

En tot slot; een hele enthousiaste en flexibele fotograaf die graag met jullie meedenkt en er samen met jullie een geweldige dag van maakt!

Uitbreiden van uren is mogelijk

Trouwreportage & Album:
Vanaf  €1299,- incl. BTW

Trendy Wedding M&L - Kirsty Visser Fotografie-53.jpg
bottom of page